Despre noi

Alternative Fuels Romania isi mobilizeaza si adapteaza toate resursele unice de gestionare a deseurilor industriale periculoase si nepericuloase pentru a dezvolta solutii inovatoare si durabile. Lucrand cu o retea de parteneri de incredere suntem capabili sa dezvoltam si sa livram servicii complete, in principal prin recuperare, reciclare, tratare si valorificare superioara a deseurilor industriale periculoase si nepericuloase prin transformarea in combustibili alternativi si utilizarea lor mai departe.

Aceste solutii de tratare, cu accent pe reciclare si valorificare minimizeaza generarea de emisii sau reziduri care sa se intoarca in natura sau in depozitele de deseuri, contribuind la conservarea resurselor naturale, prin substituirea partiala a combustibililor fosili si reducerea impactului deseurilor asupra mediului.

Compania noastra isi propune sa respecte aplicarea ierarhiei deseurilor, conform legislatiei de mediu in vigoare, punand la dispozitia clientilor sai cele mai bune tehnici in domeniul valorificarii deseurilor.

Activitatea noastra este autorizata conform reglementarilor de mediu in vigoare la nivel local, regional si national pentru toate instalaţiile şi facilităţile utilizate, respectand criteriile BAT (Best Available Technologies).

ALTERNATIVE FUELS ROMANIA dispune de echipamente proprietatea societatii sau inchiriate cu ajutorul carora isi desfasoara activitatea, precum:

Tocatoare industriale

Autospeciale

Autocamioane ADR

Cisterne

Containere diverse volume

Incarcatoare frontale

Buldoexcavatoare

Stivuitoare

Instalatii de sortare

Pompe

Malaxoare

Cuve

Alternative Fuels Romania este activa totodata si in zona de ecologizare a amplasamentelor contaminate, in cadrul acestor proiecte, se utilizează instalaţii de cea mai înaltă performanţă pentru:

– Tratare, decontaminare, ecologizare, reabilitare situri/soluri contaminate cu produse chimice, petroliere, gudroane acide;

– Curatarea rezervoarelor de produse petroliere;

– Desfiintare/demontare/demolare instalatii, masini, echipamente, cladiri scoase din uz, in scopul reutilizarii/valorificarii/eliminarii;

Contacteaza-ne pentru a obtine o oferta personalizata!

PngItem_404856